Kaip pasididinti pensiją 50-100€?

Pats paprasčiausias būdas pasididinti pensiją yra įstoti Lyoness klubą. Kiek plačiau apie Lyoness ir Cashback sistemą galite pasiskaityti čia.
 Jei jūs gyvenate Lietuvoje ir perkat maistą, vaistus, pilatės automobilinį kurą, apsikerpate, perkate statybines medžiagas, drabužius, buitinę techniką ir t.t. įstoję į Lyoness klubą gausite ženkliai didesnes nuolaidas. Bet čia tik pirmas žingsnis. Lietuvoje tokių įmonių yra jau virš 600, o  Europoje tokių įmonių kur jūs galit gauti nuolaidas su Lyoness kortele šiai dienai jau daugiau kaip 100000. O kaip žinoti kur jos yra? Į šį klausimą atsako filmukas:
  Tokiu būdu jūs galite atgauti dalį pinigų. Ar tai daug? Ne. Mus paprastai nelabai džiugina tas vienas procentas kuris susirenka nuo  pirkinių pagal nuolaidų korteles. Su Lyoness kortele mes galime papildomai gauti dar 2-5%. Bet tai tikrai nėra daug.
 Bet Lyoness kompanija naudoja tinklinio marketingo elementus. Konkrečiai jei jūs  į šią taupymo sistemą pakviečiat savo draugus, gimines, šeimos narius gaunate papildomus procentus. Ir  ne tik bet dar gaunate jei jūsų pakviesti kviečia savo draugus.
 Realiai, jei jūs pakviečiat kokius  dešimt draugų, o jie dar po dešimt tai suburiate šimtinę komandą. O jei jie naudojasi visomis Lyness galimybėmis tai per mėnesį kiekvienas sugeneruoja nuo pusės € iki vieno €. Taigi 50-100€ papildomų pinigų galima sugeneruoti. Aktyviai dirbant šioje kompanijoje galima gauti ir tūkstančius.

Komentarai

Populiarūs įrašai