Aš Lietuvai aktyvas.

Šitas mano straipsnis yra iš tikro skirtas Tomui. Ir aš bandysiu atsakyti į  šį Tomo sakinį: "Auriau, čia yra įdomioji dalis - Kaip sakė Koroliovas - kritikuoti - siūlyk! Siūlai - daryk. "      Tai kaip ir laiškas Tomui ir visai grupei.
 Reikalas tas, kad aš siūliau. Aš kviečiau patį kaip lektorių. Bet gal būt blogai kviečiau ir neįtikinamai. Greičiausia taip ir buvo nes aš pats savo laiku nebuvau pilnai įsigilinęs. Dabar nusipirkau visu įmanomus statusus ir  sužinojau daug įdomių dalykų, kurių nemačiau anksčiau. 
 O pradėsiu aš nuo klausimo visiems Aš Lietuvai aktyvo nariams. Kur jūs matote masinį užimtumą artimiausiu metu, artimiausiais dešimtmečiais? Aš išplėsiu šią mintį. Sakysim LT dar iki karo masinis užimtumas . 
buvo kaime nes jame gyveno gal net apie 90% visų žmonių. Po karo  masinis užimtumas jau buvo miestuose nes ten statėsi gamyklos. Buvo reikalingi statybininkai ir gamybininkai, vairuotojai. Kitaip sakant po karo užimtumas persimetė į pramonę. Aš pabrėžiu, kad kalbu tik apie masinį užimtumą, o ne apie kokius ten siuvėjus ar kitokius amatininkus, mokytojus ir t.t. 
 Kur šiandien  masiškai siūlo užimtumą ir garantuotai priima? Pardavimų vadybininkai arba MLM. Nes šiandien  viskas persimetė į prekybą. Gamybos nebeliko, o tiksliau, masinės gamybos nebeliko. Taigi, masiniai darbai šiandien tik prekyboj, MLM ir dabar atsiranda visokios CROWDFUNDING variacijos. 
 Bet prekyboje užimtumas yra ribotas. Reikalingos naujos veiklos. Šiandien naujos veiklos persineša į BLOKČEIN technologijas. 
 Pataisykit jeigu klystu. 

 Mano asmeninis požiūris į MLM (visus  šiuos verslus trumpumo dėlei  vadinsiu MLM) yra dvejopas. Kaip ekonomistas aš suprantu šios veiklos reikalingumą, bet kai pamatau tipinį emelmenčiką su savo sėkmės formulėmis tai norisi bėgti neatsigręžiant. Nes ten metai iš metų trinasi tie patys, iš prigimties, prekybininkai, kuriems svarbu tik įkišti, įgrūsti, pasirašyti ir t.t. O jų kalbos vienodos, besikartojančios, raginančios būti lyderiais ir t.t.

 O dabar arčiau reikalo. Aš neminėsiu šios bendruomenės pavadinimo. Tomas žino apie ką aš kalbu. 
Taigi kuriama ne kompanija, o  bendruomenė kurioje 100% visų pajamų išsidalinama. Bendruomenė renkama švietėjišku pagrindu. Kviečiami lektoriai, kurie veda savo paskaitas. Jiems suteikiama klasė (internetinė), jie gali kurti savo grupes ir už atskirus mokesčius vesti aukštesnio lygio ar  net individualias paskaitas. Tai pirmas etapas. Pateikiu nuotrauką. 

Šios bendruomenės idėja yra tokia. Švietėjiška veikla kuriame bendruomenę (didiname masę). Didėjant bendruomenės masei vis daugiau naujų besikuriančių blokčein industrijų ateina  į šią  bendruomenę ir mes pirmieji  gauname tokenus  dar prieš išeinant kompanijoms į rinką. 
 Šiai dienai pas mus  pristatomas toks projektas kaip 4ART. 4art technologies  


www.4art-technologies.com
Каждый год мир искусства несет убытки, исчисляющиеся сотнями миллионов долларов. Виной всему служит беспрецендентно большое количество подделок произведений искусства, в том числе и очень высокого качества исполнения. Благодаря нашей инновативной технологии сканирования изображений мы гарантируем полную защиту произведений искусства от подделок. Данная технология идентификации произведений искусства позволяет создавать уникальный электронный отпечаток произведения и хранить его, а также всю историю и информацию о происхождении произведения в системе блокчейн, отвечая таким образом потребностям отрасли в большей прозрачности и наиболее современных стандартах безопасности.
O taip pat: 
www.concertvr.io
concertVR - это первый рынок основанный на blockchain для высококачественного контента VR в музыкальном и развлекательном секторах. С сoncertVR один концерт будет 1. вы никогда не услышите «все билеты проданы» (неограниченное количество виртуальных билетов) 2. никогда не будет «это слишком далеко» (вы можете наслаждаться концертом по вашему выбору с комфортом из собственного дома) и 3. никогда не будет слишком дорого (билет на концерт будет стоить всего лишь часть обычного концертного билета), поэтому у сoncertVR есть потенциал для революционизирования музыкальной индустрии. Станьте частью сoncertVR и наслаждайтесь эксклюзивными бонусными преимуществами! concertVR - просто БУДЬ там!

 Yra ir daugiau projektų. 
 Taigi, reziume. Šioje bendruomenėje jau yra apie 80000 narių, iš jų lietuvių apie 800. Turime kol kas tik vieną  LT lektorių. Turime techninę bazę, ir galime rinkti lietuvišką auditoriją. Nes pradžia yra padaryta. 
 Kitaip sakant turime visas galimybes kurti lietuvišką universitetą internete, kuriame ne tik yra mokomasi, bet yra galimybė susipažinti su naujausiomis investicijomis ir uždarbio formomis. 
 P.S. O čia kaip atrodo mokykla iš vidaus. Trumpas 3 min filmukas. https://www.youtube.com/watch?v=qscqbgBBr4k&t=44s



Komentarai

Populiarūs įrašai