Olego treningas

Ir taip, jūs sėkmingai užsiregistravote ir pakliuvote į mūsų  tinklapį "Sistema dėl žmonių", kuriame kiekvienas žmogus nepriklausomai nuo amžiaus, lyties ir išsilavinimo galėtų pasiekti savo tikslus ir pasikeisti savo gyvenimą geresniu. Informacija kuri čia bus pateikta yra labai svarbi todėl susikurkit sau sąlygas, kad niekas nemaišytų: išjunkit telefoną, jei turit vaikų, pasistenkit taip padaryti, kad jie jums nemaišytų, Jei yra vyras (žmona) pakvieskite pasiklausyti kartu. 0,39.
 Nes ši informacija gali pakeisti jūsų gyvenimą, taip kaip ji pakeitė visos eilės žmonių gyvenimus. Dabar aš jums suteiksiu trumpą informaciją, kad jūs susidarytumėt vaizdą, ką mes čia veikiame, kaip veikia sistema, kokį produktą mes siūlome ir ką jums konkrečiai reikia daryti, kad jau pirmais metais užsidirbti nuo 35000$ ir daugiau. Tai ne iš lubų paimta suma, o realiai pasiekta mūsų žmonių kurie naudojasi šia sistema.
 Ką jums asmeniškai reikštų ši pinigų suma? Kai kam gal būt nuosavas butas, tegul mažas, bet savo arba butas savo vaikams, arba automobilis iš salono, arba galimybė imokėti kreditus, arba išeiti iš darbo ir pradėti savo verslą. Aš nežinau ką jūs darysite su tais pinigais, bet a tiksliai žinau kaip jūs galite užsidirbti šituos pinigus, šiandien aš jums tai parodysiu.
 Bet pradžioj aš noriu papasakoti apie save. Aš esu Olegas Laričevas, esu pradininkas šios sistemos, aš jau daugiau kaip penki metai sėkmingai užsiimu internetiniu verslu, ne visada taip buvo, aš praėjau visus vystymosi ir augimo periodus, kažkada pradėjau nuo samdomo menedžerio, vėliau turėjau savo trijų filialų  kompaniją ir apie šešiasdešimt samodomų darbuotojų. Gal kai kam pasirodys, kad tai reikšminga, bet tie kas turėjo ar turi panašų verslą supras, kad slegia didžiulė atsakomybė, visokios inspekcijos, sanitariniai reikalavimai, priešgaisrinė apsauga, mokesčių inspektoriai, atlyginimai, atsiskaitymai su tiekėjais ir dar daug visokių procesų. O rezultatas kai su visais atsiskaitai, pačiam beveik nieko nebelieka. 2.40
 Ir tuomet aš susimąsčiau ar yra kokia nors kita galimybė, kad liktų daugiau pinigų ir reikėtų tam eikvoti mažiau laiko. Ir aš pradėjau ieškoti internete, sėdėjau naktimis iki penktos valandos ryto bandydamas išsiaiškinti viską, kas siūloma per internetą. Buvo visokiausių bandymų kol ma pakliuvo sistema kurią įdiegęs jau pirmais metais aš sugebėjau uždirbti 80000$, antrais 150000, trečiais 250000$. 3.30
 O dabar aš parodysiu jums kaip veikia ši sistema. Bet pradžioj rekomenduoju susipažinti kokiais principais veikia internetas, kaip veikia internetinis verslas. supratę šiuos principus jūs susigaudysit bet kokiame  versle.

  1. reikalingas produktas kuris būtų reikalingas ir įdomus daugeliui žmonių. produktas turi būti unikalus, naujas, kokio dar nebuvo, kaip pav. išmanusis telefonas kai tik jis atsirado. Bet galima ir turėti priėjimą prie šio produkto informacijos, gauti teisę skleisti informaciją apie šį produktą. Šiandien labai daug pavyzdžių kaip paprasti žmonės skleisdami informaciją apie kokį nors produktą susikūrė sau pragyvenimo šaltinį. 
  2. Jums reikia apie šį produktą supažindinti kuo daugiau žmonių ir tai padaryti reikia per kiek galint trumpesnį laiko tarpą. Jums reikia skleisti informaciją, reklamuoti jūsų produktą. 
Kaip tai šiandien dirba? Egzistuoja daug metodų, daug galimybių nuo tradicinių iki šiuolaikinių. tuo metu kai aš dirbaulinijiniame versle tiekėjai savo produktų reklamai skyrė milijonus, kad reklamuoti  savo produktus. O ir vėliau leido šimtus tūkstančių, kad produktas nebūtų užmirštas. Tai dideli pinigai ir paprastam žmogui nerealu taip reklamuoti produktą. Bet šiandien dėka inerneto tai padaryti daug paprasčiau, efektyviau ir pigiau. Todėl internete yra daug instrumentų kuriuos naudojant galima pateikti informaciją apie produktą.
 Aš noriu supažindinti jus su šiais instrumentais ir parodyti kaip viskas iš tikro dirba.
  1. Jūsų kandidatus, būsimus partnerius reikia kažkur pakviesti. Tai turėtų būti trumpas vieno puslapio tinklapis, LANDINGas, piltuvėlis kurio tikslas yra trumpa reklama, skatinimas veikti arba maža dovanėlė. Tokio puslapio tikslas sudominti, sužadinti interesą ir pakviesti jūsų auditoriją, sudominti, išaukti norą gauti daugiau informacijos. Paprasčiau išsireiškus, kad jūsų potencialus klientas  susipažinęs su jūsų informacija sušuktų: vot čia tai bent, va čia tai ko aš iš tikro ieškojau. Tokiu būdu siekiama, kad jis toliau norėtų pasigilinti, išsiaiškinti. Tokio Landingo tikslas išgauti minimalią informaciją apie klientą: gauti jo vardą ir email, kad galima su juo pratęsti pokalbį laiškais. O tuo tikslu yra taip vadinami responderiai (automatinis laiškų išsiuntimas) kurie išsiunčia klientui iš anksto paruoštus laiškus (tam tikru laiku ir pagal tam tikrą seką) iki tol, kol klientas susisieks su jumis arba atkris. Kitaip sakant klientas  tam tikromis porcijomis gauna informaciją kol priima sprendimą: reikia jam to ar ne. Ir jis arba priima jūsų informaciją ir pasiūlymą, arba išeina. Atkreipkite dėmesį, kad visa tai vyksta be jūsų dalyvavimo, automatiškai. Sistema pati atsijoja žmones duodama jiems informaciją tol kol jie priima sprendimą. 8.24
  • Jum nereikia klausytis prieštaravimų, jums nereikia prašyti ir net nereikia išgirsti žodį NE, kurio daugelis pakęst negali. tokios sistemos dėka jūs gaunate paruoštą žmogų, kuris priima jūsų pasiūlymą, sako TAIP ir laukia iš jūsų tolimesnių instrukcijų. Taigi, iš tikro viskas labai paprasta ir dirba be jūsų. Tam, kad visa tai dirbtų reikalinga sistema, kitaip sakant jums reikalingi visi anksčiau išvardyti instrumentai: Landing page tinklapis, responderis-automatinis laiškų išsiuntimas, ir visa jums reikia apjungti į sistemą, jums reikia surasti produktą, kuris  būtų reikalingas, įdomus, naudingas, aktualus. Jums reikalinga susitarti su tiekėjais, kad tiektų produktą, duoti to produkto reklamą, informaciją, reklamą internete, kad  jūsų potencialūs klientai galėtų susipažinti ir viskas, verslas sukurtas. O jūs tuo tarpu galite užsiimti tais reikalais kurie jums įdomūs.
  • Ir įsivaizduokite: praėjo metai jūs su svao šeima ar draugais esate kažkokioje egzotiškoje saloje, jūs atsikėlėt ryte, pabėgiojote, igėrėte kavos ir neskubėdamas atsidarėte savo logtopą sėdėdamas terasoje su vaizdu į jūrą. Peržiūrit paštą, randate penkis naujus klientus su kuriais reikia susisiekti, arba penkis pardavimus. Pinigai už pardavimus automatiškai pervedami į jūsų saskaitą. Taigi, peržiūrėjot paštą, atsakėte į laiškus, pabendravote su naujais klientais. visa tam užtrukote dvi-tris valandas. ir viskas, jūsų darbo diena baigta.
  •  Dabar galima vėl išsimaudyti, pasivaikščioti, pakeliauto po salą, susipažinti su vietiniais gyventojais, ko nors pasimokyti savišvietos tikslais. ir taip kiekvieną dieną. O kai nusibos, persikelti į  kitą vietą nes jūsų verslui tai nepakenks nes jūsų verslas automatizuotas. Vienintelis dalykas ko jums tikrai reikia tai sistema kuri dirbtų už jus. ir tam jums reikia arba pačiam surinkti tokią sistemą iš atskirų resursų, arba samdyti specialistus kurie vietoj jūsų tai padarytų. Bet kuriuo atveju jums reikia pinigų, kad visa tai apmokėti, išsiaiškinti kaip visa tai dirba. Jums reikės surasti produktą kuris būtų reikalingas daugeliui žmonių, sureguliuoti tiekimą, kad visa tai veiktų kai jūs esat užsiėms kitais dalykais. Paiam organizuoti galima, bet nėra taip paprasta.
  • Arba jūs turite kitą variantą-pasinaudoti veikiančia sistema. Tai kaip frančizė: yra sistema, yra produktas, yra sutvarkyta reklama, tiekimas, viskas patikrinta ir viskas dirba. Jūsų uždavinys-įeiti į sistemą ir pradėti užsidirbinėti pinigus.
  • Ir šiandien aš noriu jus supažindinti būtent su tokia sistema, kurioje viskas patikrinta, viskas veikia ir žmonės užsidirbinėja pinigus. Sistema kurioje yra patikrintas produktas, reikalingas produktas pardavinėjamas visame pasaulyje daugiau kaip už vieną milijardą dolerių per metus. 
  • Kaip dirba mūsų sistema, kaip viskas veikia ir kokį produktą mes siūlome? Viskas prasideda nuo vieno puslapio tinklapio Lendingo, kurį pirmiausiai gauna jūsų potencialus klientas. Jeigu jūs patys norėsite pasidaryti tokį tinklapį, jums reikės praeiti mokamus mokymus kurie kainuos kelis žimtus dolerių, arba užsakyti tokį tinklapį pas specialistą atiduodant nemažus pinigus. Mūsų sistemoje yra intuityviai jaučiamas paprastas tinklapių konstruktorius, kur keliais paspaudimais jūs galite surinkti savo nuosavą tinklapį. Tai nebus kopijuotas tinklapis: jūs patys galite išsirinkti foną, užrašus, video, pagal tikslinę auditoriją, galite automatiškai įdėti šį tinklapį socialinius tinklus, o taip pat nustatyti, kad būtų pritraukti potencialūs klientai-partneriai iš interneto. Faktiškai jūs į savo tinklapį gausite jau pasiruošusius kandidatus kurie patys jūsų ieško. Kitaip sakant jums nereikės kabinėtis prie savo draugų ir pažįstamų, spaminti, žmonės patys jūsų ieškos. Ir tokių tinklapių jūs galite pasidaryti kiek tik norite kviesdami įvairią tikslinę auditoriją. 14.00
  •  Tai maždaug tas pats kas atidaryti supermarketą kai kiekvienas žmogus randa sau tai ko jam reikia. O pakliuvę į jūsų puslapį klientai pakliūva į sistemą kurią galima analizuoti ir atitinkamai veikti. Trumpiau kalbant sistema pati analizuoja kliento veiksmus ir padeda jam tapti realiu klientu. Rezultate jis jau būna paruoštas pačios sistemos kol susisiekia su jumis. Tam yra paruošta eilė automatinių laiškų, video. Jums nereikės pačiam visa tai galvoti ir rašinėti. viskas jau paruošta, patikrinta ir dirba. Yra laiko planuotojas kurio pagalba planuojate savo susitikimus su partneriais, klientais. yra klientų duomenų bazė, kad jūs galėtumėt su jais susisiekti jei reikia. Ir dar daug visko yra apie ką kalbėsimės kai tapsite partneriais ir gausite apmokymus. 
  • Kas liečia mokymus. yra visa sistema kaip ir kiekvienuose mokymuose: pradžioje pradinė mokykla, vidurinė ir institutas. Kai tapsite partneriu turėsite teisę gauti sisteminius mokymus, pradedant konkrečiomis instrukcijomis, kad jau  patį pirmą mėnesį jūs galėtumėt užsidirbti pinigų.
  •  O taip pat mūsų sistemoje yra internetinė parduotuvė kurioje galite įsigyti knygas su nuolaidomis, o kai kurias ir nemokamai. Taip pat yra kelionės, prizai ir kt malonumai apie kuriuos sužinosite tapę partneriais. 
  • Svarbiausia tam, kad naudotis šia sistema jums nereikia būti specialistu ar programistu, jums nereikia žinoti kaip visa veikia iš vidaus. Tai tas pats kas naudotis pakankamai sudtingu įrenginiu kaip išmanusis telefonas ar ba automobilis. jums nereikia žinoti kaip veikia vidaus degimo variklis norint važiuoti. Lygiai tas pats ir čia: kiekvienas žmogus gali nesunkiai išmokti naudotis šia sistema tam, kad užsidirbti pinigų.
  • O dabar svarbiausia. kaip mes čia uždirbame pinigus?  18.00
  • Aš jau anksčiau kalbėjau, kad pirmiausiai reikalingas produktas kuris būtų reikalingas daugeliui žmonių. Mūsų kompanija  išsirinko kompanijos produktą kuris vadinasi Žanes. Išvertus reiškia jaunystė. Kodėl būtent šią kompaniją? Pirmiausiai tai tarptautinė kompanija kuri dirba jau daugiau kaip 130 šalių. Tai yra pradėję bendradarbiauti su šia kompanija jūs galite statyti tarptautinį verslą. Mūsų sistema yra daugiakalbė ir mes pasiruošę pridėti bet kokią kalbą ar šalį jei ten prasidės šios kompanijos verslas. Kiekvienais metais kompanija padvigubina savo apyvartą. Šeštais savo gyvenimo metais ši kompanija pasiekė  vieno milijardo dolerių apyvartą. Tokį greitį ir tokią apyvartą pasiekė tik tokios kompanijos kaip Apply, google, ebay, amazon. 
  •  Tokia augimo dinamika įmanoma tik tuomet jei produktas tikrai yra geras ir reikalingas. Būtent toks produktas yra kompanijoje Žanes. Tai produktas kuris pratęsia jaunystę, tai ne kažkokios  bonkutės su kremais ar maisto papildai. Žanes produkcija yra išdirbta mokslininkų kurie gavo Nobelio premijas. Apie tai rašo didieji pasaulio žurnalai. Produktas tikrai yra  efektyvus ir unikalus. Visa linija Žanes produkcijos maždaug apie dvidešimt produktų kovoja su senėjimu ir padeda atjaunėti lastelių lygmenyje. 
  •  Išsamesnę informaciją apie kompanijos Žanes produkciją mes jums suteiksime mūsų mokykloje apie produktus. 
  • O dabar kiek plačiau pakalbėkim apie verslą. Mes užsidirbame  tik tuomet kai yra  apyvara, kai produktas, produktai yra perkami. Bet jums nereikia parduoti, už jus šitą darbą daro sistema. Kaip tai dirba? 
  • ir taip jūs įstojote į kompaniją Žanes ir įsigijote sistemą STP. Gavote tinklapių konstruktorių, kurio pagalba galite žmones informuoti, o taip pat jūs gauname priėjimą prie reklaminio trafiko į kurį pakliūva žmonės kurie ieško tai ką mes siūlome. Tokiu būdu pradeda formuotis jūsų potencialūs klientai ir partneriai. Jūsų uždavinys susisiekti su jais, padėti išsiaiškinti jei reikia ir viskas. Daugiau nieko daryti nereikia. Kompanija Žanes pati aptarnauja tuos žmones nesvarbu kokioje teritorijoje jie yra. Visiškai nesvarbu kokioje šalyje ir pasaulio vietoje jie yra. Jiems per krjerius yra pristatoma produkcija tiesiai į namus. Nes jie patys užsisako ko reikia, o jūs gaunate komisines premijas. pas jus yra kelios rūšys pajamų.
  1. Mažmeninė prekyba. Kaip minėjau jums patiems nereikia nieko pardavinėti. Už jus tai daro sistema. Ir čia jūs gaunate skirtumą tarp didmeninės ir mažmeninės prekybos kuri vidutiniškai yra apie 30%. 
  2. Jūs gaunate bonusą už asmeninę rekomendaciją. Tai kažkas panašaus jei jūs  kažkam rekomenduojat parduotuvę, o už tai jums mokamas bonusas kuris sudaro apie 25%
  3. Procentas nuo bendros apyvartos 22.00 yra žmonės kurie, kaip ir jūs čia statys verslą, bet, kadangi jie pakliuvo čia per jūsų tinklapį, tai jum priklauso tam tikras procentas nuo jų apyvartos, o taip pat ir nuo jų struktūrų apyvartos. Pagal šį punktą jūs galite gauti per savaitę iki 26250$. O tai 105000$ per mėnesį.
  4.  Autorinis honoraras. Kai gaunamas tam tikras procentas nuo jūsų pakviestos komandos. Pav. Jūs pakviečiat žmogų, jis pirmą mėnesį uždirba 1000$ kas čia yra realu, o kompnij jums užmoka 20%, tai yra 200$. Sakysim po metų jo apyvarta sieks 10000, jūs gausite 2000 ir taip be apribojimų. Jūs galite pakviesti neribotą žmonių skaičių ir nuo kiekvieno gauti penktadalį nuo jų apyvartų.
  5. Yra papildomi bonusai karjeros kilimo srityje
  6. Kompanijos kelionių programa. Pas mus jau buvo  daug kelionių: Honkongas, Singapūras, Dubajus, kruizas viduržemio jūra, Florida JAV, Meksika ir daugelis kitų.
Ir taip, kaip viskas dirba, kaip užsidirbti pinigų jūs sužinosite kai tapsite mūsų partneriais. kaip pakliūti į treningą, ir kaip tapti kompanijos Žanes partneriu?
  1. Jums reikia įsigyti kompanijos Žanes licenziją, kuri kainuoja 36$. Už šiuos pinigus jūs gaunate savo personalinį tinklapį, kuriame yra klientų internetinė parduotuvė, kurioje klientai gali pirkti produkciją pagal mažmenines kainas, o jūs gaunate skirtumą tarp mažmeninės ir didmeninės į savo piniginę, o kompanija aptarnaus jūsų klientą.
  2. Yra jūsų parduotuvė kurioje jūs pats perkate su 30% nuolaida.
  3. Yra ofisas, buhalterija, jūsų sąskaita, kortelė VISA nuo kurios jūs galite nusiimti pinigus bet kuriame bankomate, bet kurioje šalyje. Ir visa kartu su licenzija kuri kainuoja 36$. O taip pat jums reikia apmokėti sistemą STP. Ji turi mėnesinį mokestį kur įeina visi instrumentai: tinklapių konstruktorius, klientų valdymo sistema, galimybė mokytis, leidimas naudotis pamokomis. Jei tokią sistemą gauti atskirai tai jums kainuotų nuo 500-1000$. O pas mus jūs galite mokėti kas mėnesį po 15€ ir gauti visus instrumentus bei gauti apmokymus iš žmonių kurie susinteresuoti jūsų pasiekimais. Bet jūs galite tapti mūsų partneriais jei apmokėsite metinį mokestį kuris kainuoja 72€. Arba 6€ mėnesiui. Bet galite pradėti nuo  vieno mėnesio, apmokėti 15€. Čia jau kaip jūs pasirinksite.  
Ir taip, darome išvadas. 26.40 Mūsų sistema tai pirmiausiai žmonės. Žmonės kurie apsijungė tam, kad pakeisti savo gyvenimą ir paveikti gyvenimą kitų žmonių, ir čia jūs rasite vienmičių. Kai kas gal net atras savo antrą pusę, nes pas mus jau tokių pavyzdžių yra daug. Bet svarbiausia, jūs galite čia pakeisti savo gyvenimą ir pakeisti savo artimųjų ir giminaičių gyvenimus, bei paveikti gyvenimus kitų žmonių. Čia buvo pirma. antra, jūs galite naudotis geru produktu kuris realiai veikia ir jausti jaunesniu ir sveikesniu, ir išspręsti savo problemas jei tokios yra. Vienintelis dalykas ko jums reikia tai apsispręsti ir prisiimti atsakomybę dėl savo gyvenimo, priimti sprendimą pakeisti savo gyvenimą. Dėl to pas mus yra viskas. sistema dirba labai paprastai ir kiekvienas žmogus gali ją įsisavinti (suprasti). Kai kas pakeitė savo gyvenimą išvažiuodams į užsienį gyventi, kai kas išėjo iš darbo, išmokėjo skolas, nusipirko nekilnojamą turtą,  automobilį ir t.t. Bet kuriuo atveju šių žmonių gyvenimas pasikeitė. 
 Jei jūs kažkuo dar abejojate, jei turite klausimų, susisiekit su jus pakvietusiu, kuris yra jūsų kuratorius. Jis padės jums ir atsakys į visus klausimus. Bet kuriuo atveju sprendimą priimate jūs. Jei apsisprendėte, spauskite mygtuką REGISTRACIJA, praeikite paprastus tris žingsnius ir kaip galint greičiau susipažinkite su mūsų mokymais kuriuose sužinosite kaip jau patį pirmą mėnesį užsidirbti 1000$. 
 Ačiū už dėmesį, spauskite mygtuką REGISTRACIJA ir pasimatysim treninge.

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai